ONCE A FAILURE, ALWAYS A RETARD

Utan undanflykter, utan ett tillfället till att smita iväg...
Allt rullar på, glider omkring i lagom fart och blåser mig lagom mjukt i nacken. Jag ränkar ner dagarna till en främmande längtan, någon dag/dagar som känns lite extra underbar(a) än de vanliga monotoma vardagarna som rullar runt och runt och runt.... Visst, den lilla resan med några söta vänner känns otroligt mysig & rolig, då pengarna bara kommer falla (på ett härligt sätt) mellan fingrarna. Men det är något annat, något ''där borta'' som lockar, längre bort än mina fingrar når, något jag inte kan ''ta på''... lustig känsla men ändå infinner sig spänningen en del. :) 


SÅ JÄVLA ROLIG!

Denna måste ni bara se! Jag avlider lite successivt, haha!♥

SOMMARLOVET '09 = ÖVER

Rättare sagt är det sista dagen på lovet idag, en solig och varm onsdag... Lovet har gått så fruktansvärt snabbt att de nio och en halv veckorna nästan känns som om de bara frugit förbi, utan att jag ens hann reagera. Jag visste att det skulle bli ett fint och bra lov på flera sätt, och där hade jag trots allt helt rätt! :)


(Lite bildern från gårdagen...)

PLÖJER FRAM, SPRÄNGER STADEN


En väldigt trevlig dag enligt min åsikt.

FÖR ALLA IDIOTER SOM GÅR VILSE I SIN TRO PÅ LYCKAJag slits från löftet om de (rent ut sagt) urtrista bilderna från Göteborg. Socker, fett & nermalda grisfötter i all ära, här har du framtiden till något jag personligen inte kan svara på alls. Ge mig en mäktig powerbalad i ett kolsvart rum, utan fungerade lampor eller den minsta antydan till socialt umgänge så... eller.. nej tack. Jag klarar mig utan det tror jag, mer än väl. :*
(hahaha, jag lullar igen, ingen förstår, inte ens jag - (y))

GÖTET, LIKA NAJS SOM VANLIGT

Jag var desperat att få komma bort från min ruttna hemstad. Tröttheten på Oskarshamns bleka hus & vägar, på den sura atmosfären... det gick inte att stanna kvar något mer, behövde se både annat och andra, något nyare och inte lika ingjutet som markerna innanför smålands gränser är. Det är ungefär här Göteborg kommer in i bilden. En välbehövlig tripp till (för mig) en potentiell hemstad för framtiden. Det var mys påa't och längtar något otroligt tillbaka.. :)

Så nu, 2 nätter, 3 dagar och 47 ''Coffee-to-go''-muggar
är vardagen i Oskarshamn tillbaka, för en stund, för imorgon drar jag till Kalmar i x-antal dagar.♥

(mer pix kommer efter hand.:))

RSS 2.0