BROTHER OH BROTHER

Storebror mitt i kylan och julstöket. (v.
Kort inlägg men imorgon är det nyåååååår!! :D


DU VET ATT VI KAN KROSSA

Nu är snön och kylan här på riktigt. Försöker utvinna det bästa och mesta av allt vintern kan erbjuda och när det gäller julen är jag fortfarande precis som ett litet barn. Julklapparna ligger illa till i hörnet av vårat vardagsrum, men jag ska hålla mig - klart det går.. eller?^^
''Tröttheten smyger sig på och man vill sova.'' - Kunde inte uttryckt det bättre själv. Sista provet var idag och det var den andra delen av det nationella provet i matte. Känns ju ''underbart'' fast nu är det iallafall över, och det känns underbart på riktigt! 2½ dag kvar sen ska jag inviga lovet med bravur. Åååh vad jag längtar! :D

- En sista bit av hösten kan jag ge iallafall, och hösten lämnar jag med glädje, Inte på grund av att det varit en dålig höst på något sätt. Bara det att snön inte har visat sig och stannat på 2 år(!!) så det slår det mesta, hiih.
                                                                                                  (ursäkta den dåliga kvalitén! :))

EN DAG ELLER TVÅ SENARE

De som vet säger att snön ska komma på måndag. Jag håller tummarna enda tills de värker av blodförlust. Kommer den, då måste den ligga kvar.. den bara måste!

Ikväll ska jag för övrigt vara med på estetrnas julkonsert, sjunga till rösten lämnar min kropp ungefär, hihi. Fast tyvärr existerar inte julkänslan, vart har den blåst bort? Den försvinner säkert totalt med åren, nästan så att jag kan lova dig.. synd. Snart lämnar jag iallafall sveriges gränser och drar mig till andra sidan planeten, UNDERBART!

FÖRSTA DEC.

Dagarna bara flödar på, nuet går ofantligt sakta men tittar jag tillbaka så vet jag inte vart tiden tagit vägen. Det har kort sagt bara sagt ''pang!'' sen är man helt plötsligt ett år äldre, eller om man vill se det på ett MER positivare sätt; Ett års mer erfarenhet av livet.

Snart är julen här också. Idag är det alltså den första december - otroligt! (men ändå riktigt underbart) Hoppas bara på att snön ska få falla här över de småländska skogarna snart. Det är ingen jul utan snö och det håller jag starkt fast vid, om det bara för en gångs skull kunde få bli ett riktigt snörikt år iår! Knastrandet underfötterna är inget annat än oslagbart. :)

Något jag gillar är söndagspromenader. Söndagar har (iallafall för mig) inga måsten, bara att ta dagen som den kommer och inget annat. Denna söndagen blev pappa mitt ''offer'' till att följa med på en superlång promenad. (fast tror nästan med säkerhet att han inte såg det på det sättet, haha) Man behöver lite quality time även med sina små päron skulle jag vilja påstå. :D

RSS 2.0