BLÅBÄRSSKOGEN

En tur ut i skogen, en tur bland träd och myggor, myggor som blev lyriska av att se något mänskligt, något av kött och blod vandrande på deras marker. Målet var blåbär & det var jag som kom med förslaget, jag skulle ha mina blåbär vare sig 54 myggbett skulle uppstå under kuppen. :D
(bild från bilfönstret.. speglar sig en aning från insidan.)

En och en halv liter blev den totala fångsten, inte mer än ett godkänt.. men ändå ett godkänt.(y)


WHAT CAN I SAY?

Födelsedagarna i stort sätt sprudlar denna dagen känns det som och för min del väntas det en riktigt supermysig kväll... Utöver det är det endast en vecka kvar av sommarjobbet och inga klagomål vill över huvud taget falla ut ur min mun denna dagen. Det är fint & låt det också stanna så tack. :)
(kunde inte välja en, så det fick bli båda pga den stora likheten.^^)


LITE RÄDD - LIVRÄDD!

Nu fattas bara kapitalet och modet att göra det jag vill.
Ge mig konkret kritik, ge mig chansen att få testa på det nya som lockar för mig i mitt liv.

PICK ME UP

En helg med bokstavligt talat mycket nytta och lite mindre nöje, förutom att jag har köpt (gissa vad) .. nya skor! (känner du mig bilr du inte dirket förvånad skulle jag tro.) Det är min belöning för att jag varit såpass duktig som jag ändå varit. Jag älskar skor, och min filosofi om att man aldrig kan få för mycket av det håller sig stark kvar. :)

Nu är det åter igen söndag och ännu en vecka på sommarjobbet ska påbörjas. Se pengarna Sofhie, se pengarna... men detta har ändå varit en fin helg med tanke på att det blev en tripp till Putten min kära & som sagt att garderoben har blivit påfylld lite är och var. Jag är ju trots allt en individ av den feminina formen så shopping bidrar till de där speciella lyckorusen som inte går att beskriva direkt, fast är ack så underbara ändå. ;>

TIDEN ÄR FÖRSVUNNEN

Bloggen har varit extremt oaktiv och det känner jag personligen är väldigt tråkig. Tanken med det hela var ändå att jag skulle hålla inläggen hyfsat flödande men trots det inte kasta upp något bara för att jag måste. Kameran & datorn får avgöra när något nytt blir upplagt och de båda har jag inte kunnat varit nära på ett väldigt bra tag nu.. tyvärr. & ja, bloggen är i stort sätt endast för mig själv men att andra tar del av den är inget annat än kul.

Sommarjobbet fyller ut 9 timmar av mina dagar, förra veckan var det Hultsfredfestivalen & jag får nästan kämpa för att ha tid o träffa vännerna. Utöver det sover jag bara, sover, sover, sover... så ja, ni förstår själva. ;>

Nu ska jag iallafall till Kalmar och glassa med mina sjukdomar som verkligen inte vill lämna min kropp. Sex dagar av feber, hosta, kroppsont osv finns kvar och trots det kastar jag mig upp på morgonen vid 05.40 varje dag. (y) Men som sagt, nu blir det Kalmar och känns skönt att bara komma från stan och träffa bla Putten igen. :)

  
Fler (mer specifika) bilder från just Hultan '09 finns på min facebook. ;>

OH DEAR!

Dagarna rullar sakta men säkert framåt. Nu är det bara fyra veckor & en dag kvar på sommarjobbet, och med andra ord 21 hela dagar. Helgen är iallafall nästan här och det känns kort sagt helt underbart, + att Putt kommer till stan imorgon.(y) 
Efter en dag med 11 timmars jobb vill kroppen inte så mycket annat än att få gå och lägga sig igen... heej :* 
Nemen oj, en blomma! .. det var ju ovanligt. ;)

RSS 2.0