TEARDROPS?Ledig onsdag & torsdag, UNDERBART!


UTAN DINA ANDETAG


Pallade inte göra logga på bilderna, heh

De senaste dagarna har jag i stort sätt luffsat runt, lyftandes på mina klumpiga fötter, och nynnat på samma låt, samma refräng och samma melodi - den måste helt enkelt ha odlat långa rötter innuti min hjärnrot, genom hela ryggraden och ut till varenda liten del kroppen består av.

Utöver det är det idag första dagen ssom olen visat sig på hela två veckor, minst! Det gör mig glaaad! :D


HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN?


Aggressioner och irritationer
.

Aldrig kan personer komma helt överrens.
Men att alltid behöva vara snäll, att aldrig få uttrycka vad man egentligen tycker om situationer är bara frustrerande. Eller ska man lägga snällheten bakom sig? Är det så att ens egna känslor och vilja kommer före allt annat?

Jag har inte lyckats hitta den gränsen än faktiskt,
balansen mellan för lite och för mycket, åt vardera håll...
·

FULLKOMLIGT FAST


Inte den bästa dagen, inte den bästa Sofhie heller för den delen..
kom hem, min vän länkade denna låten på msn och jag är helt fast.
Tonerna, texten.. allt.. passar helt otrolig för denna ''down-dag''.♥
(sveska versionen av Beyoncés Halo)


IF ROSES ARE MEANT TO BE RED


SISTA DELEN AV GRÖNSKANYOU MAKE IT REAL

Oj, vilket ord ska jag annars kunna använda? Sista uppdatering verkar vara nästan ett sekel bort och kameran har gått i ide, kort och gott ide. De gångerna jag väl fotat något har bilderna blivit raderade i samma sekund. Alla ser ut som stryk, iallafall enligt min ordbok.. känns även som det blir samma föremål exakt varje gång som är redo att passera genom min lins, inga eller inget annat - TRÅKIGT!

Hur som helst så har skolan börjat igen efter höstlovet... det tynger mig, 3 prov + andra diverse uppgifter var ett tvång att fixa på 5 dagar, en normal person klarar inte (enligt mig) det, och speciellt inte efter ett lov.. men jag är glad endå! Det är fint och allt som hör där till, utan tvekan! :D 
Imorgon ska jag till mina älskade bröder som jag saknar så grymt. Bussen, som alltid är så extremt utråkande får vara min ''underhållning'' i x-antal timmar.. ungefär. :D


RSS 2.0