DET ÄR SÅ DET ÄR

Det är onsdagen den 21 april idag. Den 21 april och DET SNÖAR! (!?) Vad är felet, det får inte snöa såhär dags. Nu ska ju träden knoppa och blommorna titta fram ur den mörka jorden. Men nej, istället faller isklumpar ner mot backen. Det gillas - not! (obs, bilderna är inte från idag. 1:a - vintras. 2:a Frankrike. 3:e Frankrike)Vad är det med mig & mina dystra bider? förstår inte egentligen - ;)
, keep it tight


MED ANSIKTET MOT FÖNSTRET

Denna lediga fredag gav mig från dess start inget gott intryck. Detta skulle bli en dålig, seg och oinspirerad dag.
Men ack så fel jag kunde ha! Istället har jag insett att jag inte alls är så dålig på en del saker som jag verkligen trodde. Stoltheten över mig själv var faktiskt ganska stor (vilket är extremt ovanligt) och människorna som var närvarande kallade det ''mästerligt'', hihi. Så jag tar mig chansen och säger: Fan vad bra du är Sofhie ;)

Jag sitter och kollar igenom Thailandbilderna. Helt otroligt vad jag längtar tillbaka, och Bon Ivers värmande röst  lockar bara fram allt ännu mer. Hur som haver blir det jobb hela kvällen/natten imorgon lördag, är lite nervös faktiskt. Det ska ju komma så mycket folk och jag är inte det minsta van än!
 Håll tummarna - :)


NATURLIG KATASTROF

En sväng under den varma vårsolen, en liten promenad på söndagen fick leendet att röra sig enda upp till öronen! Påsklovet är i full gång och som vanligt är lov något varken jag eller någon annan tackar nej till, om man är ''normala'' vill säga. ;)
Dagarna rullar på i fin takt - det ÄR fint, mycket fint!


Nu blir det ut o övningsköra med papsen & lady gaga, idag igen. (y.


RSS 2.0