BARA PRAT

Under de senaste dagarna har jag kommit fram till en sak. Jag skulle absolut inte kunna överleva utan Klöver-mjölk & Pink Lady-äpplen, helt allvarligt. Det är det jag överkonsumerar i enorma mängder & skulle det gå hade jag gärna levt endast på det, haha. Ganska random, jag vet, men 100% sanning som jag bara ville sprida till dig ungefär. ;)

Idag har jag en känsla av stolthet faktiskt. Jag är stolt att jag tagit tag i livet med bla mitt körkort och diverse andra saker. Väldigt ovanlig känsla måste jag säga, men jag blir bara ännu gladare när det är sista dagen i skolan i morgon och då det blir att gå ut o äta med de fina bara för att fira lovet - eller bla det kanske. 

Det jag ''gillar'' med bilden är bara dammet som flyger runt på sidorna .


LIFE FROM ABOVE

En intensiv vecka börjar lida mot sitt slut, i alla fall om man tänker på dagarna i skolan. Imorgon är jag åter igen ledig vilket gör att en extra dos av glädje pumpar runt i kroppen! Fast trots det blir det att gå upp ganska tidigt imorgon, men jag klagar inte, verkligen inte. ;)

- Hur som haver..
Gick igenom lite bilder från en av årets resor. Kan inte låta bli att fascineras av alla moln som gömmer sig där uppe. Lite små-patetiskt kanske, men hur underbart känns det inte att flyga runt bland gigantiska ''popcorn-moln'' eller andra diverse former och figurer som träder fram med hjälp av din egna fantasi? Det är fint helt enketl, riktigt fint. :)Jag är en slow-blogger, men det är bara så det är. Det är smälls you have to take som papsen & jag säger. ;)


ETT LEENDE

Ett stycke fredag gör mig alltid glad. Ledighet på måndag & tisdag gör mig bara ännu gladare, men gladast blir jag när jag vet att nästa vecka bara innehåller 2 skoldagar och att jag kan lägga mina fritid (som det blir mycket utan nu) på det jag vill. Vänner, träning, mys osv osv.. detta kommer bli riktigt bra, alltihop - jag känner det på mig!


Plånboken börjar skrika efter mig. Jag kan inte ignorera det, jag menar, är man tjej så är man. ;)


MÖRBULTAD

Då sätter jag en bock över resan till Frankrike. I 5 dagar har jag och bla mina fina vänner tappat flera dagar i sömn, haft psykbryt, levt på choklad (bokstavligt talat) och haft så otroligt roligt att tårar runnit. Finfint, hihi! Så nu sitter jag här, med fyra nya skor i min famn vilket gör mig lycklig... nästan lite patetiskt lycklig.

Väl tillbaka i Sverige är det bara att bita ihop. Skolan slutar inte bara för att jag ligger och sover på lektionerna, tyvärr. Så i måndags var jag, Elsa och Matilda i fotostudion i skolan (första gången någonsin i mitt liv, kul!) Så här är två lite små-random bilder som kom fram, bland annat.

Ska se om jag orkar gå ut & gå idag. Måste plugga, verkligen, eftersom jag sov 3 timmar efter jag kom hem från skolan finns det inte så mycket tid kvar innan provet kommer imorgon. Aja, det får bli som det blir, vad mer kan jag göra liksom? :)


CHOKLAD

Sitter mest och suktar efter en ny laptop samtidigt som frukosten rullar ner i form av ostbollar. fan, bra kost för kroppen där Sofhie - tre tummar upp! Hur som helst är det ju ändå söndag så det får vara den oväsentliga bortförklaringen till det. :)


Utöver det rullar Vasaloppet på tv:n. Så fruktansvärt långdraget men kan inte komma ifrån att se på det exakt varje år, det till hör nästan på ett sätt. Vasalopp = Välkommen våren & vår är något som iallafall jag absolut inte tackar nej till.Går igenom mina bilder i datorn varje dag men känner mig bara så oinspirerad till det mesta. Min kamera gör mig deprimerad med tanke på att objektivet är sämre än sämst så något positivt resultat går det verkligen aldrig att få!
Det jobbiga med detta är att jag samtidigt vill ha de där underbara bilderna som får lyckan att sprida sig i kroppen (låter helt retarded men så känner iallafall jag när jag ser en helt fantastisk bild. :D). 
Trots att det gömmer sig tusentals bilder på min dators minne känns alla som totalt bottenskrap.. men det är nog inget annat än ren och skär fakta antar jag.

Sugen på godis?
Ja, bara att ta en bit, jag har mer än vad jag behöver. ;)


FÖDELSEDAGSKORT

Jag är bara tvungen att visa dig detta underbara och gigantiska grattiskort som jag fick av min äldsta storebror nu när jag fyllde år. Så otroligt gulligt, blev nästan gladare för alla fina ord än pengarna som gömde sig på andra sidan - tack!
Finare bror går det inte att hitta.♥


RSS 2.0