RUNT & RUNT & RUNT

Jag har ett såntdär frågetecken över huvudet känner jag. Vill ha sommar & sommarlov, behöver de båda två så enormt mycket. Skippa all skola, ta dagarna som de kommer, sola, bada och bara umgås. Hur fint som helst. :)♥ 

Det händer inget spännande längre i veckorna tycker jag. Kan säga att det är 91 dagar kvar tills vi drar till Cypern, jag och de bästa. Det är det jag längtar till. :)


MÅLA FÄRGER I EN VIND

Solen skiner för första gången på flera månader känns det som & här sitter jag, med en ny fin dator och inget photoshop. Man märker inte hur handikappat det egentligen känns utan ett PS förrän man blivit av med det. Hur som helst längtar jag till helgen och behöver en stor dos härligheter med de bäst. <3

Oinspirerad till max & kameran är vårdeprimerad - surt!
puss -


(LÖSGODIS - 59.90kr)

Det jag stör mig på är att så fort man träffar eller spenderar tid med en person av det motsatta könet förväntas att man ska bli ett par. Att man måste vara intresserad av personen på ''kärleksnivå'' för att ens kunna få vara i samma rum, ensamma. Detta gäller för det mesta folk i omgivningen och även de man ska träffa, ifall de inte riktgit blivit upplysta om det så kallade syftet. Nu menar jag inga namn alls, (bara så att ni som känner mig vet) utan jag tänker även på människor som jag känner & inte känner, i min omgiving, inte bara mig själv.
- Kan man inte få ha vänner utan att de måste leda till kärlek?

Mina ben lever inte längre - totalt utmattad, så nu säger kroppen trevligt helg, puss!


LER MED TÄNDERNA

Det kommer säkert bli lite utav en vitsippe-hysteri här på bloggen. De är så otroligt fina och bara man sen en enda liten stackare så kryper vårkänslorna runt i blodomloppet!
Utöver det så..: Blir jag totalt galen på mitt urusla objektiv.
Är aslack på mina lärare att de tror fel saker om mig.
Längtar till sommaren mer än någonsin & måste utomlands snart.
Känner mig ovanligt social & sällskapssjuk nu för tiden, vill inte sitta själv - alls!


Trots en skitig onsdag är jag glad, fint!
puss :)


RSS 2.0