SOMMARKÄNSLA

Åh, jag har här med lovat mig själv att aldrig sola mer, & det är ett löfte jag verkligen ska hålla. Solskydd 50+ ska bli min framtid. Jag orkar verkligen inte att alltid ha ont precis överallt, 5 minuter i solen och jag är som en gris! Var igår (igen) ute i Gunnarsö med en gäng friends och nu kan jag inte ens sitta ner, inte ligga och knappt gå.. haha, känns patetiskt men att se & känna sin bokstavligt talat bubbliga hud är inte något som känns som det mest hälsosammaste, + att det har hänt allt för många gånger sammanlagt. Mitt pigmet kan gå o lägga sig någonstans, vilket blir lite svårt eftersom att det inte ens existerar.. i 17 ½ år har jag levt med mig själv men inte lärt mig, det är absolut inte värt att riskera hudcancern som förr eller senare kommer att komma.
2 timmars sömn inatt.. aj lööv it! -.-'

På eftermiddagen blev det iallafall en tripp på havet med båten - grillning och en massa mys. :D



Jag känner peppet! 
Najs - ♥

LOST IN THE SUPERMARKET

Jag trodde att tröttheten sen i torsdags/fredags skulle hålla i sig mer än vad den gjort. Dygnandet var, enligt mig, riktigt kul & att jag badade i Gunnarn vid midnatt är fortfarande ofattbart. Jag är utan tvekan stadens största badkruka och att 14-gradigt vatten höll om min kropp (2 ggr!^^) tillhör defenitivt inte vardagen. Så ja, jag är helt ärligt lite smått stolt över mig själv och att jag lyckades hålla mig vaken så länge som jag gjorde är inte heller någon dålig bedrift för att vara mig. Men det är utan tvekan tack vare folket som allt gick, och blev fint. :)
Så mer dygnande måste det bli under lovet, kanoners! :D

Gårdagen var som bekant midsommar - regn & en liten jordgubbe eller två, tack o lov ingen rosa. ;)


READ MY MIND

Jag ska fatta mig kort...

Nu blir det Gunnarsö med några av de bästa och solen lyser, vad mer kan man begära egentligen? Hej på Johel på bilderna.^^

''It's nice to see you smile.''

SOMMARLOV

En snabb fika i skolan på mentorstiden innehållande färdigköpta, frysta bullar & äckliga syltkakor.. åh vilken hjöjdare! Sen en snabbis i aulan för snack o musik innan vi, ett häng, drog till Nilssons och fikade. (igen.^^) Hihi, nu är det sommarlov iallafall vilket jag verkligen inte kan förstå. Året i skolan har gått snabbare än någonsin, utan tvekan snabbast hittills och nu är det bara två år kvar med de bästa matesen.. :*

En sommar som kommer spenderas med de allra bästa. <3 :)

FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN!

Grattis till studenten broder! Regnet föll och molnen hängde tungt på himlen men du lös lika mycket för det. :D Jag är glad att jag har de bröder jag har, bättre kan en person inte få! .. min present speglar precis hur jag känner och är evigt tacksam för precis allt.



<3

YOU GIVE YOURSELF AWAY

Imorgon kommer krigslusten hägra inom mig. (låter illa men så lyder ändå sanningen) Runt fyra matcher lasergame ska bli morgondagens förmiddag tillsammans med en hög med sköna människor. Sluttampern i skolan kan inte bli så mycket mer enligt önskningarna, inte ett dugg händer & är det något så råder det bara tidsfördriv på diverse onödigheter. Tisdagen kommer man bara kunna beskriva med ett ord och det är inget annat än chill..

JAG GILLAR'T!

RSS 2.0