KEEP UP THE GOOD WORK

Förutom att skolveckan inte är riktigt slut (för de flesta), förutom att snön fortfarande faller, förutom att min kropp skriker efter att få vila, förutom att jag bara sitter o glor tillsammans med Dead by April i lurarna så är det KALAS! Jag är glad, positiv till livet och riktigt nöjd med det mesta.''It was a foolish game I played!'' Nu väntar bara vår, sommar och soliga dagar tillsammans med.. alla! Oh, sommaren kommer bli riktigt najs från alla håll och kanter. Man ska aldrig ha förstora förhoppningar/förväntningar sägs det fast i min bok finns inget sådant, tänk positivt och hoppas på det bästa så lever man ett bättre liv... eller? :)

Imorgon far jag, far från smålands föråldrade gränser. KANON! :D Bilder och så vidare kommer när jag är hemkommen igen. :*

I HOPE YOU'LL SMILE

Torka i Spotify, Search-rutan har hamnat i ide och till min förtvivlan är den fast besluten att stanna i det läget. En tillskjuts i mitt musikregister hade varit som osten på tårtan. Sitter du och ruvar på något fantastiskt band eller artist så tryck mer än gärna in en liten kommentar och sprid dina kunskaper & smak, jag gillar allt. :)

Mijeo! Imorgon har vi studiedag där ''SOVA'' står högst upp på min att-göra-lista. Nörden i mig kommer även att träda fram under morgondagen, detta ska bli den första officiella studiedagen där jag tänker lägga tid på skolarbeten. Att det är (i stort sätt) frivilligt gör att jag chockar mig själv till helt nya höjder. Ska man vara duktig så får man kämpa för det.
Med de ''visdomsorden'' sträcker jag iväg mig. :*

A NEW DAY

Träningsvärk is the shit, träningsvärk är vad jag gillar, träningsvärk är vad jag vill ha, träningsvärk är vad jag har.
Utöver det så kom mina glasögon igår kväll.

Passar jag i dem? Inte det minsta om du frågar mig, eller någon annan heller för den delen. Men att låta x-antal hundralappar ligga & gro på hyllan är varken rimligt eller ekonomiskt - iallafall om du frågar mig. Man får helt enkelt stå ut & se ut som ett fån i några timmar, ''It's göööööd'' som Jim Carrey hade uttryckt det. Nu blir det att fortsätta ödsla min tid framför ishockeyn som går på TV. Sportnörden i mig kommer alltid finnas kvar & hållas vid liv, år ut & år in. (;
Imorgon är det fredag and I like it! :D


TURIST I TILLVARON

Ny vecka, nya dagar, nya händelser, nya prov.. mja inte riktigt, det sista kan du dra ett streck över faktiskt - tack & lov! :)


Ikväll, nu vill säga, blir det Ballar av stål på Kanal 5. Hoppas inte det blir en tråkigt, torr & avfuktande avstämpling av orginalprogrammen. Trötthetsskylten lyser rött & skarpt i pannan, att få kasta sig i bingen känns väldigt efterlängtat i nuläget...
GOD NATT!

CITY OF THE DAMNED?


Åh det är skönt när mitt Oskarshamn är mörkt & tråkigt.
... nu ska jag hoppa in i duschen!^^

TILLBAKA PÅ NY ADRESS

Då var man igång igen, äntligen! Det började krya alldeles för mycket i fingrarna.
Det jag har kommit på, eller upptäckt rättare sagt, är att personligen tycker jag inte det är kul att bara läsa en massa taxt på en blogg. Det blir att jag nästan aldrig läser, eller blir det bara någon mening här och där (bortsett från de personerna man känner, deras bloggar, där blir det genast mer intressant att läsa.^^)

Så här blir det inte lika mycket text om bara blaha som på den förra. Många flera bilder & inläggen kommer när de vill, jag kommer inte tvinga mig att publicera något varje dag bara för att jag ska. :)

Hoppas läsarna från den tidigare bloggen har hittat sig hit, & har du önskemål eller tankar om något, någon eller vad som helst är det bara att tycka till! Jag finns, precis som med den förra, på bloglovin så det är bara att klicka sig fram via länken nedanför - lätt & smidigt. :)
Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0