YOUR DREAM, YOUR WISH

Här sitter jag och drömmer mig bort (bokstavligt talat) på många sätt.
Lite glad var jag i morse då jag bestämde mig för att uppdatera kameraväskan & köpa mig ett nytt objektiv. Blocket fick bli min räddning då en person skulle sälja exakt det jag ville ha.. dagarna har gått då vi hållt kontakten och just när jag meddelat honom om att jag ville ha det så var det sålt, SÅLT! Kul, verkligen.. känner mig sådär mycket sugen på att lägga ca 2000:- mer än vad jag skulle behövt från början.-.-'

Snön smälter utanför fönstret, tack! Längtar så grymt tillbaka till värmen då ni ska få två helt oredigerade bilder från ett utav alla hotell vi bodde på. :)


Jag ville ju bara ha mitt objektiv! .. frustration


VÄNNEN MIN

Första bilderna i porträtt-väg jag någonsin tagit. Allt jag använde var min Nikon och det urkassa kitobjektivet 18-55, ingen reflexsärm eller andra tillbehör så resultatet får jag inte jämföra alls med alla de duktiga människorna där ute. Modellen (den modiga, höhö) var Ulrika (aka Ullen, Bullz, Bubbli osv), en fin sak jag känt i ca 12 år. Hon var kanske den enda som vågade ställa sig framför mig och ''klossen''? Vad vet jag..? ;)

Något jag vet är i alla fall vet är att blogg.se dödar bildernas skärpa - totalt!


LEVANDE

Det var ett tag sedan och ja, någon gång måste det ju komma ett livstecken. Lite på försök sådär tryckte jag upp en ny header, grymt stor blev den men se det kanske mest som en testperiod. :)

Jag längtar tillbaka till andra sidan jorden så att det värker i hela kroppen. Där borta kändes inte en millimeter av problem och man mådde verkligen bra, bättre än bäst. Allt hade varit perfekt om bara vännerna hade flygit ner och stannat där, alla tillsammans.♥

& nu är det bara snö.. snö snö snö snö! Aldrig tar det slut. Ge oss vår nu, snälla vädergud - 1 meter av detta vita kalla puder är inte okej.

RSS 2.0