HEJ DÅ SVERIGE

Då drar väll jag bort från Sveriges gränser, bort till andra sidan jordklotet - bort till värmen. Visst, jag älskar snön men nu ska det bara bli skönt att få komma bort från skolbänken och de evigt fallande snöflingorna. Minuset är väll att jag kommer sakna mina fina vänner något otroligt.. fast om 2½ vecka ses vi ju igen, hehhe..
- Så ni hemma i min hemstad - Håll ställningarna medan jag är borta. ;)


sista bilderna av lite vinter, pusssss!


MYNDIG!

Då var de 18 åren fyllda!
Nu börjar livet,
nu börjar röjet!
... då var jag helt plötsligt vuxen, känns sådär ofattbart läskigt..


SLEEP ALONE

Det går nog lite för länge mellan inläggen skulle jag tro. Fast ska ärligheten fram så är jag inte sugen på att göra detta eftersom jag känner att jag inte kan stå för bilderna, just de här nedanför. Jag tycker rent ut sagt att de är fula men jag har tvingat mig själv att iallafall visa er att jag lever så ha lite överseende tack.(a'


2010 är det första året för mig där jag inte har några nyårslöften. Förra året hade jag 2 väldigt seriösa men lyckades bara uppleva det ena och kanske 50% av det andra, fast i år står det bara still. Nu är det ändå 2010 så har 10 år framför mig med löftet men helt seriöst har jag inget.. kanske att stå för allt jag tycker & känner och gillar jag/inte gillar något ska jag säga till. Det är iallafall något jag vanligtvis har svårt med.
Har du några ''bra'' löften..?

RSS 2.0